Komentáře: Něco yammy do bříška

Poslední dobou mám problém se zaostřováním předmětů, které se nacházejí blízko. Se zaostřováním s Charlie. Možná je to tím, že fotím většinou večer a při špatném světle. Naštěstí existují programy, které dovedou... [celý příspěvek]

Jméno:
E-mail:
Web:
Komentář:
 
Stela
02.05.2015 16:28
Holky, dip z medu a hořčice je úžasný, dělám ho celkem často (vlastně je to jediný dip, na který máme ingredience vždycky :D). Obvykle používám plnotučnou, ale už jsem zkoušela i s kremžskou - a taky dobré ;) Kremžská je sama o sobě nasládlá, takže to chce trochu míň medu. Někdy to používám i jako marinádu na maso. A o průmyslovém medu teda také slyším poprvé, jdu ho gůglit :))
Web | Fay
01.05.2015 22:50
My dávali dijonskou (naučila jsem se to v Oslu a Joséphine jako správná Dijoňanka jinou hořčici ani nekupovala :D ), ale myslím, že to bude dobré i s normální, jen tou kremžskou si nejsem úplně jistá. A vidíš, o tom průmyslovém medu jsem snad ještě nikdy neslyšela, děkuji za rozšíření obzorů! Jinak s tou povinností při vaření to mám stejně - jakmile vím, že si něco uvařit musím a není na to čas a tak, tak se mi to protví, ale když je to např. jako prokrastinace, to se vaří jedna báseň :D.
Simone
01.05.2015 21:38
Našla jsem si ten průmyslový med. Taky se mu říká pekařský. Slouží k dalšímu zpracovávání a nesmí se konzumovat rovnou. Není ale závadný, jen má horší kvalitu. Kdyby tě to náhodou zajímalo ;)
Simone
01.05.2015 21:32
A ta horčice obyč nebo dijonská, kremžská, ještě jiná? Zrovna dnes jsme koukali na medovou, ale nakonec jsme usoudili, že si ji zkusíme vyrobit z té obyčejné přidáním medu :D protože "průmyslový med" mezi ingrediencemi na výrobku z Alberta se nám moc nepozdával. Kombinace s javorovým sirupem zní fakt zajímavě! Vařit na full-time by mě asi nebavilo. Ono všechno, co je povinnost, je po čase trochu otrava :D ale až se uvidíme, tak moc moc ráda něco mňam připravím. Mám teď vyhlídnutý dort se špenátem a vypadá DOKONALE. (Mrkni sama: http://kucharkazesvatojanu.blogspot.cz/2015/04/spenatove-rezy.html
Web | Fay
01.05.2015 14:39
Škoda toho světla, ale i tak to všecko vypadá naprosto delikátně! Jinak k batátovým hranolkám můžu ještě moc doporučit dip z hořcice a javorového sirupu, pecka nesmírná! Případně dip z burákového másla taky není vůbec k zahození ;-). Nechceš se prosím stát mou dvorní kuchařkou? Takovéhle dobroty bych si nechala líbit každý den!

"Stars Can't Shine Without Darkness"

*I'm a DayDreamer and a NightThinker*

Current mission

  • pěstovat láskyplný vztah se svým Beloved
  • číst!!!
  • nadále se vzdělávat :)
  • studovat psychologii
  • učit se kreslit a malovat

Čtu

  • Šachové figurky (May)

Sleduju

  • Broadchurch

Poslouchám

  • své odvážné a sebejisté a neustále se ptající Já
  • druhé
  • VELESU od Tomáše Kočka a jeho Orchestru
  • texty od Michala Horáčka 
  • božsky depresivní Radůzu
  • pohádkovou Anetu Langerovou

Chybí mi

  • jistoty do budoucna
  • těhotenský břicho
  • a samozřejmě mecenáš našeho bohémského způsobu žití

Chtěla bych

  • děti ;)
  • novou knihovnu a šatní skříň
  • být životním nabíječem pro všechny kolem včetně sebe 
  • napsat knihu plnou obrázků a hřejivých slov

LIVING = LOVING for the present moment therefore for EVER

Blog

Archiv

Realizace pavelszabo.cz